VISIE

Als allround grafisch ontwerper sta ik garant voor een professionele werkwijze. Ik denk en handel vanuit de visie dat het resultaat niet alleen mooi en origineel, maar bovenal functioneel moet zijn. Een goede samenwerking met mijn opdrachtgevers is daarbij essentieel. Naar mijn overtuiging leidt een onderlinge uitwisseling van ideeën, strategieën en verwachtingen tot het meest doeltreffende resultaat.

Ik maak niet zomaar een mooi plaatje, maar een passend ontwerp dat past bij de corporate identity van het bedrijf

 

AANPAK

Samen met jou bepalen we de richting, waarbij de marketingstrategie en de doelgroep voorop staan. De richting en verwachtingen vertaal ik naar een onderscheidend en onderbouwd ontwerp voor een doeltreffend communicatiemiddel. Indien nodig leg ik vervolgens contact met de fotograaf, de tekstschrijver en de drukker. Hierbij werk ik samen met een vaste kring van professionals. Desgewenst neem ik de begeleiding van het volledige realisatieproces op mij. Dat bespaart jou tijd en zorgen.

WERK

Mijn visie en karakteristieke werkwijze resulteren meer dan eens in langdurige relaties met bedrijven en instellingen in verschillende branches. Voor hen ontwerp en realiseer ik onder meer huisstijlen, brochures, magazines, flyers, signing, pos-materiaal en websites. Alle uitingen worden nauwkeurig vormgegeven en gerealiseerd zodat het bedrijf uitstraalt waar het voor staat.

INTERESSE?

SPREEKT MIJN ONTWERPSTIJL EN WERKWIJZE AAN?

NEEM GERUST CONTACT OP VOOR EEN KENNISMAKING OM TE BESPREKEN HOE IK
KAN HELPEN BIJ HET REALISEREN VAN JOUW PLANNEN.

ELISE HOLLESTELLE
T. 06-30462005
INFO@ELISEHOLLESTELLE.NL