Hi,

ik ben Elise Hollestelle. Een gedreven grafisch ontwerper met een passie voor fotografie en interieur. In 1993 ben ik als grafisch vormgever begonnen bij een klein reclamebureau. Daar heb ik alle kneepjes van het vak geleerd om vervolgens in 1998 samen met een toenmalige collega een grafisch ontwerpstudio op te richten. In 5 jaar tijd hebben we voor grote A-merken zoals KPN, Landis en Wella succesvolle communicatie uitingen mogen ontwerpen en produceren. In 2003 kreeg ik de uitdaging om bij het Nederlands modemerk Claudia Sträter de grafische afdeling op poten te zetten. In 2014 heb ik als Art Director de overstap gemaakt naar Expresso Fashion. Samen met de Hoofd Designer heb ik een succesvolle upgrading van de imagefotografie tot stand gebracht. Bij beide modemerken heb ik ruime kennis en ervaring opgedaan in de Retail- en Fashionbranche. Sinds 2016 werk ik zelfstandig als grafisch ontwerper en ben flexibel inzetbaar voor projecten en opdrachten.
 

Wat kan ik voor jou betekenen?

LUISTEREN

“EEN GOED ONTWERP BEGINT MET GOED LUISTEREN. DOOR IN TE LEVEN EN VRAGEN TE STELLEN ONTDEK IK DE WENSEN VAN DE OPDRACHTGEVER. ALS IK DENK DAT EEN ANDERE BENADERING BETER WERKT NEEM IK DE VRIJHEID OM TE VERRASSEN.”

CREATIVITEIT

“Ik denk vanuit de functie van design, vanuit merken èn vanuit gebruikers. Met mijn creativiteit, hands-on mentaliteit en passie voor vormgeving stel ik mijzelf als doel de vraag van de opdrachtgever goed te vertalen naar een inhoudelijk en passend ontwerp.”

SAMENWERKING

 “MIJN WERK IS GESLAAGD ALS DE OPDRACHTGEVER uitermate tevreden is MET HET EINDRESULTAAT. ER IS GEEN OPDRACHT TE GROOT OF TE KLEIn. Ik hou ervan om intensief samen te werken en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel.”

 

INTERESSE?

SPREEKT MIJN ONTWERPSTIJL EN WERKWIJZE AAN?

NEEM GERUST CONTACT OP VOOR EEN KENNISMAKING OM TE BESPREKEN HOE IK
KAN HELPEN BIJ HET REALISEREN VAN JOUW PLANNEN.

ELISE HOLLESTELLE
T. 06-30462005
INFO@ELISEHOLLESTELLE.NL